Kaşıkçı ailesi Cidde’deki evlerinde taziyeleri kabul etmeye başladı

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için Cidde’de ailesinin yaşadığı evde taziyeler kabul edilmeye başlandı.

Cemal Kaşıkçı’nın oğlu Salah Kaşıkçı, evinde babası için taziyeleri kabul etti.

Kayıtlarda, başsağlığı için taziye evine ziyaretlerin yapıldığı görüldü. Gelenler arasında üst düzey yetkililerin olup olmadığına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Salah daha önce yaptığı açıklamada, babası için taziyelerin, cumadan pazar gününe kadar Cidde’deki evinde kabul edileceğini belirtmişti.

Cemal Kaşıkçı için dün Medine’deki Mescid-i Nebevi’de sabah namazını müteakip ve Mekke’deki Mescid-i Haram’da cuma namazını sonrası gıyabi cenaze namazları kılınmıştı.

Kaşıkçı ailesinin taziye ve gıyabi cenaze namazı açıklamaları, Suudi Arabistan Başsavcı Sözcüsü Şelan eş-Şelan’ın cinayet soruşturmasına ilişkin başkent Riyad’da önceki gün düzenlediği basın toplantısının ardından yapılmıştı.

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğuna 2 Ekim’de giren ve Suudi Arabistan’dan gelen bir ekip tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cesedine halen ulaşılamadı.

2245810cookie-checkKaşıkçı ailesi Cidde’deki evlerinde taziyeleri kabul etmeye başladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.