Kayıp İngiliz turist ortalığı karıştırdı

Londra Gatwick Havalimanı’ndan Marmaris’e 2 haftalık paket tatile giden Evans, planlandığı gibi 6 Ağustos’ta evine dönmeyince ailesinin paniğe kapılmasına neden oldu. Evans ailesinin başvurusu üzerine Kayıp Şahıslar Araştırma Ünitesi ve İngiltere’nin Ankara Başkonsolosluğu kayıp vatandaşlarını aramak için seferber oldu. Polis, Türkiye’deki meslektaşlarıyla eşgüdümlü olarak arama çalışmaları başlatırken Başkonsolosluktan bir görevli de Marmaris’e uçtu…


Polis basın bülteninde en son olarak 6 Ağustos sabahı tatilini geçirdiği Marmaris Club Viva Hotel’in barında görüldüğü belirtilen İngiliz turistin uçak bileti ve pasaportları da dahil bütün eşyalarını odasında bırakarak kayıplara karışmasından kaygı duyulduğu belirtildi.


BULUNUNCA İLK İŞ HASTANE


Kayıp Şahıslar Araştırma Ünitesi’nden Kim Pearce’in, 17 Ağustos’ta yaptığı son açıklamasında da kayıp İngiliz turistin 15 Ağustos’ta oteline döndüğünü belirtilerek araştırmaya yardım eden Türklere teşekkür edildi.


Evans’ın kayıp olduğu dönemde neler yaptığının henüz araştırma safhasında oludğunu belirten Pearce, İngiliz turistin ilk iş olarak sağlık kontrolundan geçirildiği ve en kısa zamanda evine dönmesi için gerekeni yapacaklarını bildirdi.

804360cookie-checkKayıp İngiliz turist ortalığı karıştırdı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.