Kıbrıslı jokey Atila Beyaz ulusal finalde

İngiltere’nin en önemli at gösteri yarışması sayılan National Trailblazers Show’da finale katılacak 7 yarışmacı arasına girme başarısı gösterdi. Warwickshire Stoneleigh Park’ta The National Trailblazers Show jumping Şampiyonası’nda da ülke çapındaki 50 finalist arasında katılacak

 

Beyaz’ın ‘haberindex.com’a verdiği demeçte yeni başarılar elde ederek Kıbrıslı Türk’ün İngiltere’deki varlığını ve Kıbrıs davasındaki haklılığını İngiliz toplumuna tekrar hatırlatacağını söyledi. İngiltere’deki at gösteri şampiyonlarında pek çok ödülü olan Beyaz, bir şampiyona sonrasında göğsünde KKTC bayrağı basılı atletini seyircilere göstermiş ve Rum seyircilerin tepkisini çekmişti.

 

LAST DİGİTAL ‘SPONSOR’

 

Beyaz, 7-8 Ağustos 2004 tarihinde Warwickshire Stoneleigh Park’ta The National Trailblazers Show jumping Şampiyonasına katılacak. Ayrıca 13-15 Ağustos tarihlerinde Newport’taki The Show Jumping Championships of Great Britain’e katılacak. Ülke çapındaki bu yarışmada 50 başarılı finalist at koşturacak.

 

Uzmanların ilk dereceye girmesini bekledikleri Beyaz’ın sponsorları arasında Last Digital’dan Polat Alper, Stanze Interiors Limited’den Arkın ve Hasan Redif ile İrlanda da merkezi olan Glancar Spring Water Direktörü John McSharry yer aldı.

1093620cookie-checkKıbrıslı jokey Atila Beyaz ulusal finalde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.