Kemal Özdemir’in katil zanlısı kadın suçlu bulundu

Katsiaryna Komar Redbridge Magistrates’ Court’ta geçen yıl cinayetten tutuklanmıştı. Old Bailey Ağır Ceza Mahkemesi’ne 26 Şubat günü yine hakim karşısına çıkarılan zanlının cinayet işlemekten suçlu bulundu.

Soruşturmayı yürüten polis müfettişi Stewart Hill, “Özdemir’in boş odasında kalmaya gelen Komar, Özdemir’in iyi niyetini kötüye kullanmış ve dayak ile ölümüne neden olmuştur. Olayın asın nedeni tam bilinmemekle birlikte işin içinde finansal bir boyutun olduğu sanılmaktadır” dedi.

Polisin açıklamasına göre Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesinde yalnız başına yaşayan Özdemir’in 2 Mayıs 2008’de gece yarısına yakın darp edilerek saldırıya uğramıştı. Göğsünden, boynundan ve başından çok sayıda darbe aldığı açıklanan Özdemir kan kaybından yaşamını yitirmişti.

ÖNCE GAZDAN ZEHİRLENDİ SANILDI

Komşularının gaz kokusununu polise haber vermesiyle ortaya çıkan korkunç olayın üzürtüsünü yaşayan Özdemir’in yakınları şunları söylemişti:

“Polis, gece saat 23.30 sularında kapıyı kırarak içeri girdiğinde Özdemir’i, ölü olarak bulmuş. Evin içerisini gaz kokusu kapladığı için ilk etapta, gazdan zehirlendiği düşünüldü. Bu sebeple, gaz zehirlenmesinden hayatını kaybetmiş olacağı belirtildi. Yapılan otopsi ardından, vücudunda sert bir cisimle vurulmuş darp izlerine rastlanmış. Bu durum karşısında konunun buyutları değişti. Acımız büyük. İnşallah polis olayı tüm boyutlarıyla ortaya çıkarır.”

829720cookie-checkKemal Özdemir’in katil zanlısı kadın suçlu bulundu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.