Kemal Özdemir’in katili kadın tutuklandı

Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesinde yalnız başına yaşadığı, Gladstone Avanue adresindeki Özdemir, darp edildi. Göğsünden, boynundan ve başından çok sayıda darbe alan Özdemir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Evinin mutfağında ölü olarak bulunan ve kan kaybından öldüğü tahmin edilen Özdemir’in cesedi, otopsi için Hornsey Morgu’na kaldırılmştı.

ÖNCE GAZDAN ZEHİRLENDİ SANILDI

Komşularının gaz kokusununu polise haber vermesiyle ortaya çıkan korkunç olayın üzürtüsünü yaşayan Özdemir’in yakınları şunları söylediler:

“Polis, gece saat 23.30 sularında kapıyı kırarak içeri girdiğinde Özdemir’i, ölü olarak bulmuş. Evin içerisini gaz kokusu kapladığı için ilk etapta, gazdan zehirlendiği düşünüldü. Bu sebeple, gaz zehirlenmesinden hayatını kaybetmiş olacağı belirtildi. Yapılan otopsi ardından, vücudunda sert bir cisimle vurulmuş darpizlerine rastlanmış. Bu durum karşısında konunun buyutları değişti. Acımız büyük. İnşallah polis olayı tüm boyutlarıyla ortaya çıkarır ve suçlular yakalanarak cezalandırılır…”

Polis, Özdemir’in otopsi raporuna göre Özdemir’in bulunduktan bir hafta önce 26 Nİsan ve 2 Mayıs arasında öldürülmüş olabileceğinini tahmin ediyor…

823790cookie-checkKemal Özdemir’in katili kadın tutuklandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.