Kenan Evren’den, Doğramacı ailesine taziye

Cuntabaşı Evren, ailenin Bilkent’teki konutuna gelerek, başsağlığı dileklerini iletti. Yaklaşık yarım saat konutta kalan Evren’i, İhsan Doğramacı’nın oğlu ve Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Doğramacı uğurladı.

Evren, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türkiye çapında, dünya çapında bir değeri kaybettik. Onun değerini bilen biliyor” dedi.

İhsan Doğramacı’nın Türkiye’ye çok şeyler kazandırdığını belirten Evren, “O yaşıyor ve yaptıklarıyla yaşayacak. Allah rahmet eylesin. Daha da çok programları vardı. Birkaç ay evvel konuştuğumuzda… Onları gerçekleştiremedi ama evlatları gerçekleştirecekler muhakkak” diye konuştu.

Bir gazetecinin “Sayın Doğramacı ile unutamadığınız bir anınız var mı” sorusunu, Evren, “Unutamadığım o kadar çok anımız var ki üniversitelerin YÖK camiası içine toplanması… En büyük faydası bize o oldu” diye yanıtladı.

GÜL DE EŞİYLE BİRLİKTE DÜN AKŞAM ZİYARET ETTİ

Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile dün akşam saat 21.25’de İhsan Doğramacı’nın Bilkent’teki konutuna geldi. Cumhurbaşkanı Gül’ü, Doğramacı’nın oğlu ve Bilkent Üniversitesi Rektörü Ali Doğramacı, İhsan Doğramacı’nın kardeşi Şermin Doğramacı ve Bilkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abdullah Atalar kapıda karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül, 55 dakika süren ziyaretinin ardından Doğramacı’nın konutundan ayrıldı.

Bu arada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya da Doğramacı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

1235390cookie-checkKenan Evren’den, Doğramacı ailesine taziye

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.