“Kendi ülkende ameliyat ol, parasını 2inci ülken ödesin”

Medical Park Türkiye Temsilcisi Metin Sözüçetin, sağlık turizminde Türkiye’nin parlayan bir yıldız olduğunu belirterek Medical Park’ın İngiltere’de temsilcilik açmasının toplum için bir hizmet niteliği de taşıdığını söyledi.

Sözüçetin sistemin işleyişini şöyle anlattı:

“Özel sigortası olan ya da NHS’te sıra beklemek yerine özel tedaviyi tercih eden hastalar temsilciliğimize başvuruda bulunacaklar. Medical Park doktorları hastayı en kısa zamanda tedavi ederek e-raporu Türkiye’ye pas edecek. Gelen medikal plan hastaya anlatılacak. Hastanın onaylaması durumunda temsilciliğimiz hastanın uçuşunu organize edecek. Havalimanında Medical Park görevlilerince karşılanan hastanın tedavisine hiç zaman yitirmeden başlanacak.tedavisine başlanacak. Tedavi tamamlanınca da uçak yolculuğuna hazır oluncaya kadar nekahat süresini anlaşmalı hotellerde geçirebilecek. Son kontrollar sonrasında İngiltere’ye yolcu edilen yolcunun kontrolleri yine İngiltere’deki Medikal Park doktorlarınca sürdürecek…”

Türkiye’de tedavinin yolculuk ve hotel masrafları da dahil İngiletre’ye kıyasla yüzde 35 daha ucuz olduğunu belirten Sözüçetin, İngiltere’de BUPA ve AXA sigortaları olanların Türkiye’de tedaviyi isteyebileceklerini belirtti.

Sözüçetin Medical Park’ı da şöyle anlattı:

“Türkiye sağlık sektöründe hızla gelişiyor. Doktorlarımız dünya standartlarının üstünde artık. Medical Park, ‘Sağlıkta öncü güç… Herkes için sağlık’ sloğanıyla kapılarını dünyaya açıyor. 2 bin 80 yatak kapasitesi, 10 bin çalışanı, 830 yoğun bakım yatak sayısı, 750 doktoru, 17 hastane ve 2 tıp merkezi ile hizmet veriyor…”
Sözüçetin ayrıntılı bilgi ve başvuruların 020 7987 6265 ve 07769 917 354 ile [email protected]’a yapılabileceğini sözlerine ekledi.

839790cookie-check“Kendi ülkende ameliyat ol, parasını 2inci ülken ödesin”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.