Kensington Health Clinic hizmete giriyor

Açılış ile ilgili bilgi veren Dr. Ziya Radmand, klinikle ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Haringey Belediye Başkanı Ali Gül Özbek ve milletvekillerin katılımı ile verilecek resepsiyonla kliniği müşterilerinin hizmetine açacağını söyledi.

Dr Radmand, klinikte her türlü diş tedavilerinin yanı sıra güzellik ve bakımla ilgili akla gelen hemen her türlü hizmetlerin de profesyonel ekip eşliğinde verileceğini söyledi.

Kensington Health Clinic’in müşterilerine güvenilir ve profesyonel hizmet sunacağını belirten Dr. Ziya Radmand, “Tecrübeli ve güler yüzlü ekibimizle, müşterilerimize sağlığı ve güzelliği için ideal özel çözümler üreteceğiz. Ayrıca lazer işlemi ile, istenmeyen tüy problemleri, ciltteki lekeler, dövme silme, varis gibi çok sayıda şikayetin giderilmesini sağlayacağız” dedi .

Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz parçası olan güzellik, estetik ve kozmetik sektörlerinde en sağlıklı, en etkili hizmetleri vermek için böyle bir merkez açacaklarını kaydeden Radmand, çağdaş teknoloji ve bilimsel çalışmaların ışığında güvenilir, nitelikli, hasta haklarına saygılı, etik değerlere bağlı bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

AÇILIŞA HERKES DAVETLİ

Dr. Ziya Radmand, 18 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirecekleri açılış törenine tüm vatandaşların davetli olduğunu söyledi. Diş doktoru, Haringey bölgesinde hizmet verdiği surada kendisinden servis alan herkesi açılış günü görmek istediğini söyledi.

Yaklaşık 14 yıl boyunca Kuzey Londra’da kaliteli bir servis sunduğunu ve vatandaşla sıcak bir iletişim kurmayı başardığını kaydden Radmand, ‘Yeni yerimizde de aynı kalitede hizmetlerimizi sürdüreceğiz’ diye konuştu.

Kensington Health Clinic, 18 Haziran’dan itibaren ‘4 Victoria Grove, Kensington W8 5RW’ adresinde hizmet verecek.

857460cookie-checkKensington Health Clinic hizmete giriyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.