KESK’liler Ankara’ya yürüyecek

Toplu sözleşme talebi kabul edilmediği için toplu görüşmelere katılmayan KESK, toplu görüşme sürecinde uygulama kararı aldığı eylem ve etkinliklerin sonuncusunda Ankara’ya yürüyüş düzenleyecek.


KESK’in Ankara yürüyüşü, yarın İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda saat 13.00’te yapılacak açıklamanın ardından başlayacak. Daha sonra Hava-İş Genel Merkezi’ni ziyaret edip toplu sözleşme süreciyle ilgili desteklerini sunacak KESK’liler, yürüyüş boyunca Gebze, Kocaeli, Bursa ve Eskişehir’de açıklamalar yapacak. Yürüyüşe, KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, KESK Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, KESK’in Danışma Meclisi’ni oluşturan bağlı sendikaların merkez yöneticileri katılacak.


KESK’in yürüyüşü, 29 Ağustos Çarşamba günü Ankara’da sona erecek. Yürüyüşe katılanlar ile KESK’e bağlı sendikaların illerdeki şube yöneticileri, Maltepe’deki Ankaray İstasyonu’nda bir araya gelecek. Burada oluşacak topluluk, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nı izleyerek Kızılay Yeni Karamürsel Mağazası önünde Ankara’daki KESK üyeleri ve destekçileri ile buluşacak.


Konfederasyon üyelerinin buradaki etkinliği akşam saatlerine kadar sürecek.

1047430cookie-checkKESK’liler Ankara’ya yürüyecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.