18.5 C
Istanbul
Thursday, April 18, 2024
Ana Sayfa TÜRKİYE Kılıçdaroğlu: Biz asla dilsiz şeytan olmayacağız

Kılıçdaroğlu: Biz asla dilsiz şeytan olmayacağız

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ”Adalet için yürüdüm. 82 milyonunun hakkı ve hukuku için yürüdüm. Bizim dilsiz şeytan olmaya sabrımız tahammülümüz yoktur. Biz asla ve asla dilsiz şeytan olmayacağız. Zulme karşı mücadele etmek adaleti savunmak için mücadele etmek bizim görevimizdir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

”Adalet için yürüdüm. 82 milyonunun hakkı ve hukuku için yürüdüm. Bizim dilsiz şeytan olmaya sabrımız tahammülümüz yoktur. Biz asla ve asla dilsiz şeytan olmayacağız. Zulme karşı mücadele etmek adaleti savunmak için mücadele etmek bizim görevimizdir. Kartal’da bir bina çöktü 21 vatandaşımız hayatını kaybetti. O binayla ilgili çok şey biliyorduk. O binayı kaçak kat çıkaran kişi şu anda Erzurum’da Büyükşehir Belediye Başkanı’dır. Kartal belediye başkanı Altınok Öz bütün gün oradaydı. Dün İstanbul’da helikopterimiz düştü 4 askerimiz şehit oldu. Kahraman ordumuzun başı sağ olsun. Bu marka helikopterle ilgili bunların yeniden gözden geçirilmesi lazım. Bu konuda yetkililerin daha duyarlı olmaları gerekiyor.

Aziz Kocaoğlu İzmir’i bir dünya markası haline getirdi Tunç Soyer de Aziz Bey’in bıraktığı başarıları karalılıkla ve azimle sürdürecektir. Bir başka arkadaşımız Yılmaz Büyükerşen. Eskişehir’i Eskişehir yapan.”

2271950cookie-checkKılıçdaroğlu: Biz asla dilsiz şeytan olmayacağız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.