“Kim kazanırsa biz onunla çalışırız”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar günü Ankara’da yapılacak olan Kadın Kolları Kurultayı’na ilişkin kararını açıkladı. Kılıçdaroğlu, kendisiyle görüşen ve “Pazar günü ne yapacağız, kimi destekleyeceğiz?” diye soran kurmaylarına “Hiç kimse genel merkezin adayı değil. Seçime birkaç gün var. Bu çok kısa bir süre. Biz kimseyi destekleyip genel merkezi riske etmeyelim. Kimse de genel merkez adına aday olduğunu söylemesin. Kim kazanırsa biz onunla çalışırız” dedi.

www.gercekgundem.com ‘un edindiği bilgiye göre, Kılıçdardaroğlu’nun Kadın Kolları Kurultayı’na ilişkin olarak bugün İstanbul, Ankara ve İzmir İl Başkanları’yla görüşeceği de öğrenildi. İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile İzmir İl Başkanı Ali Engin’in bu amaçla Ankara’da bulundukları belirtildi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu’nun saat 13.30’da “Hiç kimse genel merkez adına aday olduğunu söylemesin” demesinin ardından kulisler de hareketlendi. Pazar günü yapılacak olan seçimler için adaylığını sabah saatlerinde açıklayan ilk isim Hilal Dokuzcan oldu. Dokuzcan’ın yanı sıra, Deniz Pınar Atılgan, Şenal Sarıhan, Oya Tümer, Semiha Boya ve Yaşar Seyman’ın da adaylıklarını açıklamaları bekleniyor. .

1347770cookie-check“Kim kazanırsa biz onunla çalışırız”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.