İkinci türban görüşmesi pazartesiye

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yapılan görüşmede, bugün bir araya gelerek çalışmaların bitirilmesini planladıklarını ifade ederek, ”MHP olarak biz çalışmalarımızı tamamladık. Ama AKP henüz çalışmalarını tamamlamamış. Erteleme ondan kaynaklandı. Büyük bir ihtimalle 28 Ocak Pazartesi günü yeniden bir araya geleceğiz” diye konuştu.


“İKİ MADDE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ”


 AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, türban konusundaki Anayasa değişikliği çalışmalarının hafta sonu da devam edeceğini söyledi.


Bozdağ, TBMM’de gazetecilerin konuya ilişkin sorularına, ”Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Hafta sonunda da çalışmalarımız devam edecek” karşılığını verdi.


Bir gazetecinin, MHP’nin hangi önerileri getirdiği yönündeki sorusunu da Bozdağ, şöyle cevapladı:


”Çalışmaların detayı hakkında herhangi bir bilgi vermem söz konusu değil. Hem MHP hem AKP olarak bizim, sorunun çözümü noktasında iyi niyetli bir çalışmamız var. Sorunu çözecek ve Türkiye’nin gündeminden bu konuyu düşürecek bir çalışma yapıyoruz. Metin ortaya çıkınca kamuoyu ile paylaşacağız. İki madde üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar bitince bir açıklama yapılacak.”

1054350cookie-checkİkinci türban görüşmesi pazartesiye

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.