‘Kiralamak için ev alma zamanı’

Emlak piyasasında yaşanan krizle ilgili olarak yatırımcıları uyaran Baştaş, “emlak işine yatırım yapmayı düşünenler krizden etkilenmek istemiyorlarsa, araştırma yapmadan bu işe girmesinler” dedi.


Piyasada uygun fiyata evlerin bulunduğunu belirten Baştaş, “bu işe girenler ve bir süre dayanacak sermayesi bulunanlar, uzun vadede karlı çıkacaktır. Şu anda özellikle kiraya verme amaçlı satın alınan evler (buy to let) için uygun bir ortam söz konusu. Hem kira fiyatları yüksek hem de Londra’da kiraya verme gibi bir sorun yaşanmıyor. Ayrıca ev fiyatlarındaki düşüşten de faydalanarak, ‘buy to let’ işine girilebilir” diye konuştu.


Emlak sektöründe 12 yıllık tecrübe


Emlak sektöründe 12 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu söyleyen Baştaş, Upper Homes olarak, başta emlak alım satımı olmak üzere, evlerin garantili olarak kiraya verilmesi, tamir, bakım ve yönetimi, ticari konutların alım ve satımı alanlarında hizmet vereceklerini belirtti.


Türkiye’den İngiliz pazarına ev satmak isteyenlere yardımcı olabileceklerini de söyleyen Baştaş, ev kredisi alanında da uzman kişilerle çalıştıklarına dikkat çekerek, “mortgage almak isteyenler için kendi koşullarına uygun ürünleri bulmada her türlü desteğe hazırız” dedi.


FOTOĞRAF: 334 Holoway Roadadresindeki Upper Homes’un açılışında Rıfat Baştaş ve çalışanları

816150cookie-check‘Kiralamak için ev alma zamanı’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.