Kitap, ana – kızın arasını açtı

19 yaşındaki Natascha Kampusch’un (Nataşa Kampuş) hayatını kendisinin yazmak istediğini, annesinin çıkarmış olduğu “Umutsuz Yıllar – Natascha’sız Hayatım” adlı kitaptan dolayı rahatsızlık duyduğu açıkladı. 

Çiçeği burnunda yazar Brigitta Sirny Kampusch’un kitabının tanıtımına son dakikada katılan Natascha Kampusch, annesi ile görüşmemesi ve basından da kaçması genç kızın kitaba karşı olduğu yorumlarına neden oldu. 

“PARALAR NE OLDU?”

Diğer taraftan hürriyetine kavuştuktan sonra vakıf kurup, vakıfa bağış çağrısı yapan Natascha Kampusch’un hesabında ne kadar para birikmiş olduğu da basında tartışma konusu oldu.

Natascha Kampusch bir yıl önce yapmış olduğu çağrıda bağışdan elde edilecek gelirin tümünün kurduğu vakıf hesabında toplanacağı, oradan da Güney Amerika’da taciz ve kötü muameleye uğramış kadınlara gönderileceğini söylemişti.

Basına göre; Natascha Kampusch Vakıf hesabında birikmiş olan 1,5 milyon Avro paranın yerine ulaştırılmadı ve bağışla elde edilen paranın Kampusch ve avukatları tarafından hâlâ ellerinde tutuluyor.

Natascha Kampusch’un avukatları basındaki spekülasyonrlar üzerine toplanan paranın 1,5 milyon Avro değil sadece ellibin Avro olduğunu açıkadı…

 

 

 

1155680cookie-checkKitap, ana – kızın arasını açtı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.