KKTC Başbakanının eşine davet

Strand’deki Salieri Restaurant’daki tanışma ve sohbet çayına, başta Dernek Başkanı Nevran Ali ve yıllarca Derneğe başkanlık yapan Akile Işın, KKTC Londra Temsilciliği Siyasi İşler Sorumlusu Gülfem Veziroğlu ile çok sayıda hanım katıldı.


Dernek Başkanı Nevran Ali ve Yönetim Kurulu üyesi Havva Beyzade tarafından karşılanan Dudu Soyer, salondaki konuklarla tek tek tanışarak, sohbet etti. Başkan Nevran Ali, Başbakanın eşine “Hoşgeldiniz” diyerek, aralarında bulunduğu için sevinç duyduklarını belirterek, binalarının tamiratı nedeniyle kendilerini burada ağırladıklarını söyledi.


Başbakan eşi olarak  ilk defa yurt dışında bir geziye katıldığını belirten Dudu Soyer,  Londra’da ve soydaşları arasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, “ Böyle seçkin hanımlar arasında olmaktan onur duydum. Yurt dışındaki soydaşlarımıza herzaman ihtiyacımız var. Kıbrıs’da çok büyük sorunlarla uğraşıyoruz. Ancak insan sevgisiyle bunların üstesinden geleceğiz. Hepinize vatanımıza gösterdiğiniz duyarlılık için minnetrarız. Derneğinizin davetinden ve aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duydum“ dedi.

785250cookie-checkKKTC Başbakanının eşine davet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.