KKTC, “Destinations Londra 2020″de

KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın Birleşik Krallıkta 2020’e yönelik tanıtım ve reklam çalışmaları kapsamında, Manchester’de 16-20 Ocak 2020 arasında gerçekleşmiş yapılan “Destinations Manchester 2020” fuarı ile 30 Ocak -2 Şubat arasındaki Londra’da Olimpia geleneksel “Destinations London 2020” fuarına katıldı.

KKTC turizmi 40m2’lik bir alanda özel yapılmış tanıtım standında ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yaklaşık 53 bin ziyaretçinin gezdiği fuardaki KKTC alanında tur operatörlerlerinden “Cyprus Paradise” ve “A1 Cyprus” yer aldı.

7 Yıl üst üste British Travel Award Altın ödülünü kazanan Cyprus Paradise Genel Müdürü Kemal Kenan gösterilen ilgiden memnun olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Fuar süresince ziyaretçiler tarafından standımıza büyük ilgi gösterilmiştir. Kuzey Kıbrıs ile ilgili Tarihi Kültürel Sosyal ve gezi amaçlı çok değerli bilgiler paylaşılmıştır. Beğeni kazanılan ürün ve hızmetlerimize yönelik taleplerde artış yaratılmış ve sonuç olarak birçok rezervasyon ve ileriye yönelik olarak beğeni yaratılmıştır. Fuarın hemen ardından artan telefon talepleri bu tarz çalışmaların ne kadar yerinde ve değerli olduğunu göstermektedir…”

7 Yıl üst üste British Travel Award Altın ödülünü kazanan Cyprus Paradise Genel Müdürü Kemal Kenan ziyaretçilere KKTC turizmini anlatırken…

KKTC turizmini İngiltere’de tanıtılıyor…
2383000cookie-checkKKTC, “Destinations Londra 2020″de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.