KKTC Parlamenterler Birliği’nden başsağlığı mesajı

KKTC Parlamenterler Birliği adına gönderilen taziye mesajında, saldırılar kınanırken, şehitlere tanrıdan rahmet, ailelerine de baş sağlığı dilendi.

Mesajda devamla, Bölgesel lider ve küresel oyuncu olan anavatanımız Türkiye’mizin bu konumundan rahatsız olanların, terörü kullanarak bunu engellemeye çalıştıklarına değinilmiş ve bu tür kalleşçe yapılan saldırıların, Türkiye’nin durdurulamayan yükselişine mani olamayacağı ve tam tersine Türk halkını birbirine kenetleyerek daha güçlü olmasını sağlayacağı görüşü dile getirildi.

Parlamenterler Birliği adına Başkan Vedat Çelik, Başkan yardımcısı Recep Gürler ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ata Atun imzalı mesajda “Anavatanımızın acısını kalbimizden hissettik denildi

Kıbrıs Türk Parlamenterler Birliği olarak terörü şiddetle lanetler, anavatan Türkiye’mizin fedakar ve çalışkan Türk halkının acısını yürekten paylaşırız.” cümlesi ile son bularak birlik üyelerinin düşünce ve duyguları Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Sn. Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Sn. İdris Naim Şahin ve Genel Kurmay Başkanı Org. Necdet Özel’e gönderildi.

1315340cookie-checkKKTC Parlamenterler Birliği’nden başsağlığı mesajı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.