KKTC Temsilcisi’nden mesaj

KKTC Londra Temsilcisi Köprülü’nun mesajı aynen şöyle:

Bir yılı daha tüm hüzünleri ve mutluluklarıyla geride bırakıp, tazelenen umut ve beklentilerle yeni bir yılı karşılamanın heyecanı içerisinde olduğumuz bu günlerde, 2011 yılının İngiltere’de yaşamlarını sürdüren tüm vatandaşlarımız ve soydaşlarımıza her şeyden önce sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve refah getirmesini temenni ederim.

Toplumsal ve bireysel beklentilerin gerçeğe dönüşebilmesi için İngiltere’deki tüm vatandaşlarımızın kardeşliğin ve sevginin egemen olduğu bir ortam içerisinde birlik ve beraberliklerini daha da pekiştirerek, elbirliği ile yürüttükleri çalışmalarına yeni yılda da devam etmeleri en büyük arzumdur.

2011 yılında, İngiltere’deki Toplumumuzun sosyal sorumluluk bilinciyle, dayanışma ve işbirliği içerisinde sürdürdüğü faaliyetlerinin artarak devam etmesi ve vatandaşlarımızın İngiltere’nin toplumsal hayatının her alanında daha iyi yerlere gelmeleri şüphesiz ki en büyük beklentimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle İngiltere’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutlar, yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.

835550cookie-checkKKTC Temsilcisi’nden mesaj

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.