KKTC ve İngiltere’de Türk telefon rehberi

İngiltere’de yayımlanan ve Kuzey Kıbrıs’ta da dağıtılan “Londra Toplum Postası” gazetesinin ücretsiz bir hizmeti olarak Ocak 2008’de çıkacak “The Turkish Phone Book” (Türkçe Telefon Rehberi) adlı rehber için hazırlıklar sürüyor.


Toplum Postası Gazetesi Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Zorlu Cezaroğlu, TAK muhabirine yaptığı açıklamada, hem İngiltere’deki, hem de Kuzey Kıbrıs’taki telefon numaralarını barındıracak bir telefon rehberinin ilk kez yayımlanacağına dikkat çekti.


Rehberde, İngiltere’deki Türkleri ilgilendiren İngiliz kurumlarının da yer alacağını belirten Cezaroğlu, 25 bin adet basılacak rehberle, Kıbrıs ve İngiltere’de yaşayan toplumların yakınlaştırılmasını ve iletişimlerinin kolaylaştırılmasını hedeflediklerini söyledi. Zorlu Cezaroğlu, rehberde yer almak isteyen işyeri yetkililerinin [email protected] adresine elektronik posta gönderebileceğini duyurdu.


Rehberde, devlet kurumlarının, basın – yayın organlarının, üniversitelerin, turizmle ilgili birimlerin, emlakçıların, bankaların, avukatların ve benzeri kuruluşların da yer alacağını kaydeden Cezaroğlu, “Rehberin İngiltere ve Kuzey Kıbrıs arasında bir köprü olmasını da hedefliyoruz” diye konuştu.


FOTOĞRAF: Toplum Postası çalışanları birarada…



 

804650cookie-checkKKTC ve İngiltere’de Türk telefon rehberi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.