“Kılıç ve Kılıç Avukatlık” yeni yerinde

Açılış kurdelesini kesen Başkan Kaushika Amin, yeni mekanın “Kılıç ve Kılıç Avukatlık” çalışanları ve topluma hayırlı olmasını diledi.

“Kılıç ve Kılıç Avukatlık”un direktörü Avukat Filiz Kılıç da 2010’dan buyana göçmenlik, Ankara Anlaşması, aile hukuku, Türkiye’de tanıma ve tenfiz davaları, kaza ve incinme davaları, işyeri ve ev alım-satımı, borç ve iflas, evlilik ve aile birleşimi başvuruları, kiracı ve ev sahibi davaları gibi hukukun neredeyse her alanında hizmet verdiklerini söyledi.

Müvekkil memnuniyetini ilke edindikleri için büronun hızla büyüdüğünü vurgulayan Avukat Kılıç, yeni mekanda daha iyi hizmet vermeyi planladıklarını belirtti.

Kılıç şöyle konuştu:

“İngiltere ve Galler Barosu tarafından avukatlara verilen Yüksek Kalite Belgesi Lexcel’e sahip olan ve aynı zamanda Aile Hukuku ve Göçmenlik hukuku alanlarında Legal Aid (yasal yardım) hizmeti de veren büromuzda Türkçe konuşabilen toplam 15 avukat ve hukukçumuz çalışıyor. Yüksek hizmet standartlarını yerine getiren avukatlık bürolarına verilen Ev Alım-Satım Kalite Belgesi’ne (Conveyancing Quality Scheme) sahibiz…”

Kilic & Kilic Solicitors: 307 West Green Road, London N15 3PA. 0208 888 8341, [email protected], www.kilicandkilic.com

853620cookie-check“Kılıç ve Kılıç Avukatlık” yeni yerinde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.