Kocadon’a Cindoruk’tan destek

Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon’un genel başkanlık için aday olmasını memnuniyetle karşıladığını söyleyen DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, telefonda yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bodrum Belediye Başkanı, çok sevdiğim, genç bir belediye başkanımız, çok da başarılı. Bodrum ilçe değil, bir vilayet, bir bölge. Yılda yaklaşık 1 milyon kişinin tatil için tercih ettiği Bodrum’da Mehmet Kocadon başarılı çalışmalara imza attı. Ancak, Kocadon burada ciddi bir tercih yapmalı. Bodrum gibi önemli kentin başkanlığını sürdürürse mi ülke daha çok kendisinden yararlanır yoksa partimize genel başkan olursa mı? Onun her türlü kararına hem saygı duyarım, hem de onun yanında olurum. İşini kolaylaştırırım. Bu nedenle genel başkanlığa adaylığını açıklamasına çok sevindim. Bir belediye başkanının, büyük bir partinin genel başkanlığına aday olma isteğini ciddi bir özgüven olarak görürüm. Bu kararından ötürü kendisini kutluyorum. Onun yanında oluruz. Onunla beraber, tarafsızlık ilkemi bozmadan yardımcı olmaya çalışırım.”

“Kesici ile Görüşeceğim”

Cindoruk, İlhan Kesici ile ilgili son gelişmeleri yakından izlediğini anlatırken “Kesici benim kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım.” dedikten sonra, kendisi ile bugün genel merkez binasında görüşeceğini söyledi. DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, şöyle devam etti:

“Gelsin partimize katılsın, isterse başkan adayı olsun. Onun partimizde yadırganması sözkonusu olamaz. Çünkü biz hiçbir konuda taraf olamayız. Ne Çiller’in, ne Kesici’nin, ne karşısında, ne de yanında oluruz. Bizim yönetimimiz, tam bir tarafsızlıkla bu adayların yarışmasını kolaylaştırır. Kesici, çok kaliteli bir iktisatçıdır, milletvekilidir. Bugüne kadar, aslında arada bir kaçtı, gidip geldi; ama bizim partimizin temel taşlarından birisidir. DP’nin yükselişi bu tür değerli siyasetçilerin desteği ile de hız kazanacak, Türk Siyaseti’nde partimizi daha güçlü daha iyi bir yere getirecektir.” (Yaşar Anter – Bodrum Baskısı)

1272630cookie-checkKocadon’a Cindoruk’tan destek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.