Komutanlardan yaralı askerlere ziyaret

Geceyi Diyarbakır’da geçiren Orgeneral Büyükanıt ve kuvvet komutanları, bu sabah Asker Hastanesine geldi. Orgeneral Büyükanıt ve beraberindekiler, burada tedavi gören 18 yaralıyı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.


Büyükanıt, ziyaret ettiği yaralılara içinde çeşitli hediyeler bulunan birer çanta dağıttı.
Orgeneral Büyükanıt’ın ziyaret ettiği yaralılar, olay anını anlattı. Yaralı askerler, lojman nizamiyesine doğru hareket halindeyken, lojmanlara 200 metre kala caddenin sağında park etmiş araç zinciri olduğunu belirttiler.


Askerler, ”Bir anda patlama oldu. Patlama içinde bulunduğumuz aracın sağ tarafında meydana geldi. Hemen tahliye edildik. Patlamadan kısa bir süre sonra yangın çıktı” dediler.
Büyükanıt, ziyaret sonrası hastaneye gelen Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile de bir süre görüştü. Kısa süren görüşme basına kapalı yapıldı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt ve kuvvet komutanları, daha sonra patlamanın meydana geldiği Mimar Sinan Caddesi’ne geldi. Büyükanıt, olay yerini gezdi ve yetkililerden patlamayla ilgili bilgi aldı.

1053280cookie-checkKomutanlardan yaralı askerlere ziyaret

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.