Konsorsiyum’dan eğitim semineri

Seminerin ilk bölümü Çocuk Koruması ile ilgili idi. Enfield Belediyesinin Çocuk Hizmetleri bölümü yöneticilerinden Maria Anastasigeçmiş yıllardfa olduğu gibi eğitimcileri bu alandakşi yasal sorumlulukları hakkında bilgilendirdi, ayrıca bu konuda gönüllü çalışan okulların yönetim kurullarının yeni düzenlemelerdeki yasal sorumluluklarını anlattı.

Öğleden sonra ise uzun yıllar Middlesex Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışan Füsun Dedezade ve Haringey Belediyesinde eğitim uzmanlığı yapan Kelami Dedezade eğitimcilere sınıf yöntemleri konusunda ilginç bir konuşma yaptılar. Konuşmacılar ayrıca Türk dili ve kültürü okulları da dahil tüm eğitim kurumlarında geliştirilmesi gereken disiplin kuralları hakkındaki yeni beklentiler hakkında da katılımcıları aydınlattılar.

Seminere katılanlar semineri çok yararlı bulduklarını ifade edip ileride diğer konuların da işlenmesini arzu ettiklerini belirttiler.

FOTOĞRAF: Ayrıntılı bilgi Konsorsiyum Koordinatörü Ertanç Hidayettin’den alınabilir. Tel: 07742245503, email: [email protected]

829270cookie-checkKonsorsiyum’dan eğitim semineri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.