Konut’da Cumhuriyet Resepsiyonu

Türkiye’deki kutlamalar, saat 13.00’te Kara Harp Okulu eğitim arazisinden 21 pare top atışının yapılması ile başladı.

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalar ile askeri birlikler, Türk bayrakları ve Atatürk portreleriyle donatıldı.

Yarın Ankara’da ilk tören, 08.45’te Anıtkabir’de devlet protokolünün kortej yürüyüşü ile başlayacak. Cumhurbaşkanı Sezer, Atatürk’ün kabrine çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayacak. Anıtkabir ziyaretinin ardından Sezer, TBMM’de tebrikleri kabul edecek.

LONDRA’DAKİ KUTLAMALAR

Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği, 29 Ekim gecesi saat 19.30’da konutda bir resepsiyon verecek. Ev sahipliğini Büyükelçi Akın Alptuna ve eşinin yapacağı resepsiyona; İngiliz parlamenterler, yabancı misyon şefleri, Türk toplumu temsilcileri ve basın davetli.

Genç Türkler Kulubü “Young Turks”, 29 Ekim gecesi İstanbul Meze’de Cumhuriyetin ve kulüplerinin kuruluş yıldönümünü kutlayacaklar. Bütün gençlerin davetli olduğu gecenin ayrıntılı bilgileri için 07711563875 numaralı telefon aranabilecek.

İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu da, haberindex aracılığıyla 30 Ekim akşamı Cumartesi akşamı “113 Bruce Grove Tottenham N17 adresindeki” Regency Banqueting Suite’de düzenleyecekleri Cumhuriyet Bayramı Balosu’na Türk toplumunu katılmaya çağırdı.

1095360cookie-checkKonut’da Cumhuriyet Resepsiyonu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.