Kredi kartına üç taksitle bebek sahibi…


Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi, kredi kartına üç taksitle tüp bebek kampanyası başlattı.


Hastane Başhekimi Doç. Dr. A. Suha Sönmez, Açık Gazeteye yaptığı özel ıklamada 450 yıllık sağlık kurumu olarak özel hastanelere fark attıklarını belirterek, taksitle bebek sahibi olmanın şartlarını şöyle ıkladı:


Bebek sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlara sunulan bir hizmettir. Card Finans, Bonus Card ve Vakıf Bank kredi kartlarına yarısı peşin kalanı da üç taksit ödeme imkanı sunuyoruz. Taksitli bebek sahibi olmak için çiftlerin 1.200 dolar ödemeleri gerekiyor…”


TARİHİ HASTANE


Sönmez hastane hakkında ayrıca şu bilgileri verdi:


“Hastanemiz, ülkemizde eğitim veren üç doğumevinden biri olma özelliğinin yanısıra dünyada 450 yıldır hastane olarak kullanılan 3 binadan biridir. Burada sadece gebelik takibi ve gebelik sonrasında görülen hastalıklar değil aynı zamanda Kadın hastalıkları ve kısırlık dalında da eğitim verilmekte, teşhis ve tedavileri yapılmaktadır. Bir kadın doğum kliniğinde olması gereken tüm alt branşları bünyesinde bulunduran ve araştırma projeleriyle bilime üst düzeyde katkı sağlayan hastanemizde 4 şef ve 2 şef yardımcısı bulunmaktadır. Her hafta düzenli olarak yapılan seminerler ve makale saatleri ile bilgiler güncelleşmektedir. Türkiye’nin en modern tüp bebek üritelerinden birisine sahip olan hastanemiz bu konudaki gelişmeleri yakından takip etmektedir…”


Sönmez, Tüp Bebek Ünitesi olarak tüp bebekte yüzde 45 başarı elde ettiklerini belirterek ilgilenenlerin http://www.suleymaniyedogumevi.gov.tr adresini ziyaret etmelerini istediler


AÇIK GAZETE: Borçlu doğup, borçlu ölüyoruz. Türkiye’deki alım gücününün, doğum ve ölümlerimizi takside bağlatacak kadar düşük olmasından bir vatandaş olarak ben utanıyorum. Türkiye’yi bu hale sokanlar bu haberlerden etkileniyor mu, merak ediyorum…

721140cookie-checkKredi kartına üç taksitle bebek sahibi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.