‘Krizin Bedelini Ödemeyeceğiz’ mitingi

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde sabah saatlerinden itibaren toplanan gruplar, iki ayrı koldan miting alanına doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde pankart, döviz, bayrak ve flamalar bulunan gruplar, yürüyüş sırasında çeşitli sloganlar attı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplananlara, Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Genel Sekreter Mustafa Türkel, aralarında Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Ercan İpekçi’nin de bulunduğu Türk-İş’e bağlı sendikaların yöneticileri önderlik etti.

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi önünde toplanan ve General Şükrü Gürler Caddesi üzerinden harekete geçen grubun önünde de DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, KESK Başkanı Sami Evren ile diğer sendika, parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri yürüdü.
Tıbbiye ve General Şükrü Gürler Caddesi’nden gelen gruplar, Rıhtım Caddesinden geçtikten sonra miting alanına ulaştı. Katılımcılar, alınan geniş güvenlik önlemleri çerçevesinde oluşturulan kontrol noktalarında tek tek üzerleri aranarak içeri alınıyor.

Bu arada, miting nedeniyle saat 08.00’den itibaren Tıbbiye ve Rıhtım caddeleriyle buna bağlı cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı.

1188220cookie-check‘Krizin Bedelini Ödemeyeceğiz’ mitingi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.