Kırkısraklılar’a yeni yönetim

Üyeler ve misafirlerin kaydıyla başlayan kongrede daha sonra çalışma raporu dağıtıldı. Üyelerin oy birliğiyle Haydar Uzun, Emrah Şahbaz ve Bektaş Yavuz divan kuruluna seçildi.

2008-2009 dönemine ait çalışma raporunun okunmasından sonra rapor hakkında üyelerin soruları cevaplandırıldı. Yeni Yönetimin belirlenmesi için sadece aidat ödeyen üyelerin oy kullanabileceği yolundaki birlikte alınan karar sonucunda seçime geçildi.

13 adayın katıldığı seçim sonucunda yeni yönetim kuruluna en çok oy alan sıralamasına göre, Selver Özkan, Ali Yaman, Mehmet Şahbaz, Ahmet Güven, Taylan Çavuş, Kalender Ülger, Çiçek Danışır ve Fatoş Uzun asil üye Hasan Araz yedek üye olarak, Denetleme Kuruluna da Hasan Çavuş, Hasan Yaman, Zeynel Gündüz, Kemal Erdoğan seçildi. Disiplin Kurulu’nda ise Sinan Ersoy, Ümit Bulut, Sinan Yaman ve Haydar Uzun görev aldı.

Yeni yönetim kurulu yöni dönem çalışmaları kapsamında, yeni ve daha büyük bir mekana geçmek için yapılan çalışmalara hız vereceklerini ve en kısa zamanda daha fazla faaliyet ve projelerle halkımızın karşına çıkacaklarını belirtti.

823050cookie-checkKırkısraklılar’a yeni yönetim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.