KTEV ödülleri

Türk Eğitim Vakfı’nın (KTEV) ilkokul öğrencilerine yönelik bu yıl 6’ncısını düzenlediği kompozisyon ve kitap ayracı yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, bugün düzenlenen törenle ödüllerini aldı.


 


KTEV Başkanı Günay Çerkez, yarışmaları çocukların yaratıcılık ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlediklerini ve gün geçtikçe çocukların daha iyi, daha çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için uğraş verdiklerini anlattı.


               


KTEV’in bu yıl 6.’sını düzenlediği kitap ayracı ve kompoziyon yarışmalarında ödül alan öğrencilerin isimleri ve okulları şöyle:


 


Kitap ayracı:


1.Mithat Bengisoy (Fikri Karayel İlkokulu) ve Firuz Ergil (The Future American İlkokulu), 2. Yasemin Demir (Yeniboğaziçi İlkokulu), Tuğçe Boztepe (Kurtuluş İlkokulu) 3. Ali Kardüz (Barış İlkokulu).


 


Mansiyonlar:


Peyman Zaifoğlu (Fikri Karayel İlkokulu), Sevinç Gülçiçek (Alayköy İlkokulu), Cemaliye Kartal (Barış İlkokulu), Melen Özsoy (The Future American İlkokulu), Gülten Hastürk (9 Eylül İlkokulu), Ayşe Belveren (Fikri Karayel İlkokulu), Salim Atom (Fikri Karayel İlkokulu), Merve Üçel (Alayköy İlkokulu), Tuğçe Bahriyeli (The Future American İlkokulu), Pınar Hışır (Fikri Karayel İlkokulu).


 


Kompozisyon:


1.Özaygül Samani (Ziyamet İlkokulu), 2. Nurçağ Madi (Polatpaşa İlkokulu) ve M. Ceren Döker (23 Nisan İlkokulu), 3. Şeyma Gül Güneş (23 Nisan İlkokulu).


 


Mansiyonlar:


Buse Çağın (Polatpaşa İlkokulu), Serap Yasak (Ziyamet İlkokulu), Gökhan Kediörenli (23 Nisan İlkokulu).


Tören sırasında kitap ayracı yarışmasının sponsörü Ev-Su Cypri Cola Ltd. ile kompozisyon yarışmasının sponsörü Kıbrıs Türk Tasarruf Bankası Ltd. yetkililerine de teşekkür plaketi verildi.


 


 

720290cookie-checkKTEV ödülleri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.