KTHY’de kış tarifesi 1 Kasım’da

KTHY İngiltere Müdürü ve CTA Holidays Direktörü Atala Ulutürk’ün yaptığı açıklamaya göre; KTHY, İngiltere hattında karşılıklı hafta’da 9 sefer ile yaklaşık 2 bin koltuk arzı sağlayacak.


İngiltere’den politik sebeplerle Kıbrıs’a direk sefer yapamayan KTHY, Türkiye’nin turistik merkezleri olan Antalya, Izmir ve Dalaman’a tarifeli ve direk uçuş yapan tek Havayolları özelliğini koruyor. Bu bölgelere seyahat eden yolcular uçak değiştirmeden, bagaj problemi yaşamadan varış noktalarına 4 saatten az bir sürede ulaşabiliyor.


KTHY GAZİANTEP’E DE UÇACAK


Ulutürk’ün açıklamasında ayrıca şu bilgiler yer aldı:


“Gaziantep ve çevresinde yerleşik İngiltere’de yaşayan vatandaşlarımızın sayısının kayda değer olması bizi Stansted’den direk Gaziantep’e sefer planlamaya teşvik etmiştir. Bundan böyle haftanın Cumartesi günleri  Gaziantep / Londra (Stansted) /Gaziantep arasında yapılacak seferlerimiz ile sadece gidiş 110 Sterlin ve gidiş – dönüş 220 Sterlin’den başlayan ücretler ile halkımız en kısa sürede ve zahmetsiz kendi bölgelerine ulaşma olanağını bulacaklardır.


Bu yıl kış tarifemiz ile birlikte Avrupa’da ucuz bilet satan Low Cost Airlines şirketleri uygulamasına paralel bir fiyat sistemi geliştirilmiş olup, sadece gidiş veya gidiş – dönüş bilet almak isteyen yolcularımıza Advance Booking (erken rezervasyon yapmaları kaydı ile), 110 Sterlin’den başlayan fiyatlar ile seyahat imkanı sağlanacaktır.


Yolcularımızın düşük fiyatla yer temin etmeleri açısından seyahatlerine önceden karar vermeleri  ve biletlerini almaları hiç süphesiz kendilerine yarar sağlayacaktır.  Ayrıca, isteyen yolcularımız internet üzerinden bilet işlemlerini gerçekleştirebilirler.


Şirketimiz elektronik bilgi işlem ile ilgili çalışmalarına devam etmekte olup, en kısa zamanda biletsiz sadece kompütör numarası ile bilet sağlama kolaylığına geçiş için hazırlıklarını sürdürmektedir.”


FOTOĞRAF: KTHY İngiltere Müdürü ve CTA Holidays Direktörü Atala Ulutürk


 

794760cookie-checkKTHY’de kış tarifesi 1 Kasım’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.