Kucak kucağa kıyameti bekleyeceklermiş

Calgary’deki özel bir evde toplanıp kucak kucağa uyumaya hazırlanan Kanadalı çiftler hem kadın ve erkeklerden, hem de erkek-erkek, kadın-kadın’dan oluşuyor. Kucaklaşıp kıyamet gününü beklemek isteyenler arasında, yanına kedi köpek gibi ev hayvanlarını getirmek isteyenler kabul edilmedi. Kucaklaşma faslını düzenleyen organizasyon, kesinlikle kucaklaşmanın seks ilişkisine dönüşmemesi için tedbir alınacağını, kamerayla bütün odaların gözlem altında tutulacağını söyledi. Kucaklaşırken aşırıya kaçan olursa, derhal kulağından tutulduğu gibi dışarı atılacak.

İlk kez 2004 yılında ABD’nin New York kentindeki Manhattan’da bulunan küçük bir apartman dairesinde bu törensel kucaklaşmayı başlatan Reid Mihalko ve Marcia Baczynski adlı düzenleyicilerin girişimi kısa sürede ilgi toplayacaktı. O günden beri çeşitli vesilelerle, insanlar bir evde toplanıp yerlere uzanıyor, herkes kucak kucağa yatıyor. Kucaklaşma Partisi adı verilen bu düzenlemeye göre asla seks, içki, mariuana ve esrar gibi uyuşturucular, silah ve benzeri şeyler içeri alınmıyor. Masumâne biçimde karı koca kucaklaşıp yatacaksanız, buyrun, içeri girebilirsini deniyor.

Bu yıl, Maya Takvimi icabı sonlanacak diye beklenen ve kıyamet günü olarak bazılarınca kabul edilmiş 21 Aralık gününü kucaklaşarak karşılamak, artık ne olacaksa olsun fakat biz kucak kucağa kalalım diyen her tür çift bu etkinliğe yazıldı.

1545330cookie-checkKucak kucağa kıyameti bekleyeceklermiş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.