Kurtlar Vadisi Gladio’nun galası yapıldı

”İskender Büyük” karakterinin yaşam öyküsü ekseninde 1990’lı yılların başından bugüne Türkiye yakın tarihinin önemli olaylarını işleyen filmin galasında konuşan Musa Uzunlar, ”Biz, elimizden gelen en iyi oyunu ortaya koymaya çalıştık, şimdi hep birlikte izleyeceğiz. Filmde İskender’in gençliğine gideceğiz ve gladioyu sorgulayacağız” dedi.

Uzunlar, Kurtlar Vadisi dizisinin senaryosu konusunda danışmanlık yapan Ömer Lütfi Mete’nin yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, ”Kendisi yeri doldurulamayacak bir insandı. Böyle başarılı insanlar kolay yetişmiyor. Kendisini asla unutmayacağız” diye konuştu.

Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularından Gürkan Uygun ise filmi daha önce izleme olanağı bulamadığını, herşeyi galaya bıraktığını belirterek, bol seyircili bir film olmasını dilediğini söyledi.

Film gösterimi öncesinde sahnede kısa bir konuşma yapan yapımcı Raci Şaşmaz ise Ömer Lütfi Mete’nin kitapları ve öğütleriyle vatanın nasıl sevileceğini öğrendiklerini ifade ederek, ”Ömer Lütfi Mete, bu gala gecesinde bizi bırakarak gitti. Gitmek için de özel bir gün seçti. O’nun burada olup, bu filmi izlemsini çok isterdim. Ama inanıyorum ki O zaten şu an aramızda ve bu filmi kendisine ithaf ediyorum” dedi.

Çekimleri İstanbul ve Antalya’da gerçekleştirilen, senaryosu ”Kurtlar Vadisi” adlı dizinin senaristleri Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından yazılan filmin yönetmenliğini ise Sadullah Şentürk yaptı.

Galaya Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Can Gürzap, Zülfü Yüksel, Erhan Ufak ve Ayfer Dönmez’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

716240cookie-checkKurtlar Vadisi Gladio’nun galası yapıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.