‘Labour Birleşik Güçleri’nden Genel Kurul

Geçen Pazartesi akşamı düzenlenen ‘Labour Birleşik Güçleri’ birinci genel kurulunda İşçi Partisi Hackney belediye meclis üyeleri Muttalip Ünlüer, Deniz Oğuzkanlı, Feryal Demirci, Haringey bölgesi adayı Dilek Doğuş, Labour Birleşik Güçleri üyeleri Yusuf Çiçek, Nimet Sayar, Turabi Akgöz, Doğan Can’ın da aralarında bulunduğu bir  çok üye hazır bulundu.


Genel kurul öncesi bir konuşma yapan geçici başkan Yusf Çiçek, yıllar önce İşçi Partisi içinde Türkçe konuşan toplum olarak çalışmalarına başladıklarını ve artık kurumsallaşma noktasına geldiklerini belirtti. Çiçek,


Doğan Can da, geçmiş dönemde ‘Labour Birleşik Güçleri’n yaptığı faaliyetlere değindi. Yapılan konuşmaların ardından Ali Bakır, Doğan Can, Sait Akkuş ve Gülsüm Tacir, oluşumun birinci genel kurulu gerçekleştirmek için divan üyeleri olarak seçildi. 


Divannın oluşturulmasının ardından yapılan seçimlerde en fazla oyu alan 7 kişi ‘Labour Birleşik Güçleri’n yeni yönetimine seçildi.


EN ÇOK OYU ÇİÇEK ALDI


Seçimlerde Yusuf Çiçek 25 oyla ilk sırada yer aldı. Hüseyin Acar, Hasan Raif, Osman Tango, Bevin Betton, Yusuf Kartal ve Nimet Sayar da yönetime seçildiler.


Yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde toplanarak kendi aralarında işbölümü yapacak. Tüzük gereği yeni yönetim ve başkanın iki yıl süreyle görev yapması gerekiyor.

789110cookie-check‘Labour Birleşik Güçleri’nden Genel Kurul

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.