Ölen dağcılar törenle uğurlandı

Tören alanına, çığ altında kalarak yaşamlarını yitiren Erhan Terzi, Hüseyin Karaosmanoğlu, Davut Akdeniz, Burçak Sevim, Özlem Timurcuoğlu, Gülhanım Piyale, Yasemin Aktaş ve Dursun İnan’ın cenazeleri getirildi.


Olayda ölen Hüsniye Sarıbıyık’ın cenazesi Kahramanmaraş, Hasan Ali İsaoğlu’nun cenazesi ise ailesinin isteği üzerine Trabzon’un Arsin ilçesine götürüldüğü için tören alanına getirilmedi.


Törene, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, AK Parti Trabzon milletvekilleri Kemalettin Göktaş, Safiye Seymenoğlu, Cevdet Erdöl, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, ölenlerin yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.


Tören alanına gelen Devlet Bakanı Murat Başesğioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi ve diğer yetkililer, ölenlerin yakınlarına başsağlığı dilediler.

1072420cookie-checkÖlen dağcılar törenle uğurlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.