Levent Ersöz hastaneye sevk edildi

‘Ergenekon’ davasının tutuklu sanıklarından emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün, giderek kontrolü güçleşen enfeksiyonları nedeniyle rehabilitasyonu yapılamadığı için tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, birkaç kez rahatsızlandığı için tanık olarak dinlenilmesine ara verilen Emrah Özdemir’in beyanları alındı.

Gizli tanık odasında sesi ve görüntüsü bozulmadan salona yansıtılan Özdemir, sanıkların ve avukatların sorularını yanıtladı.

Özdemir’in tanık olarak dinlenilmesinin tamamlanmasının ardından Mahkeme Heyeti Başkanı Hasan Hüseyin Özese, sağlık durumunu sordukları tutuklu sanıklardan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’le ilgili İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği’nce görüş yazısı gönderildiğini söyledi.

Yazıda, Ersöz’ün giderek kontrolü güçleşen enfeksiyonları nedeniyle rehabilitasyonunun yapılamadığı, uygun kliniğe yatırılması gerektiğinin bildirildiğini ifade eden Özese, Adalet Bakanlığı’na yazı yazılarak, Ersöz’ün uygun kliniğe yatırılıp tedavisinin yapılabilmesi için tam teşekküllü hastaneye sevk edilmesine karar verildiğini açıkladı.

Duruşma, 30 Ekim Salı gününe ertelendi.

1361560cookie-checkLevent Ersöz hastaneye sevk edildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.