Levent Üzümcü Kasım’da Londra’ya geliyor

Cengiz Toroman’ın yazıp yönettiği Levent Üzümcü’nün oynadığı “Anlatılan Senin Hikayendir” adlı müzikli oyun 5 Kasım’da Islington Assembly Hall’da izleyicisiyle buluşuyor.

“Bir insanı tanımak demek onun hikayesini bilmektir” teması ile sahnelenen oyun saat 19.00’da başlayacak.

Oyunla ilgili ayrıntılı bilgi www.tune-levents.com ya da 07918 768874’den alınabilecek.

LEVENT ÜZÜMCÜ?

İlkokulu Karşıyaka Aydoğdu İlkokulu’nda, liseyi İzmir Eşrefpaşa Lisesi’nde okudu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu, Los Angeles Film Okulu Oyuncu Yönetmenliği eğitimi aldı.

Atv’de yayınlanmış olan Avrupa Yakası adlı dizide Cem Onaran karakterini canlandırdı. Oyunculuğun yanında haftanın 3 günü Türkmax’ta yayınlanan Akıl Şampiyonu adlı yarışmada da sunuculuk yaptı.

1996’dan beri İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Levent Üzümcü Gezi Direnişi sürecindeki duruşu ve Sosyalist Enternasyonel’de yaptığı konuşma nedeniyle Mayıs 2015’te İstanbul Büyükşehir Belediye Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin ardından Ağustos 2015’te görevinden ihraç edildi.

Bir Yaz Gecesi Rüyası oyunundaki rolüyle 2015 Sadri Alışık Tiyatro Ödüllerinde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu seçilmesinden kısa süre sonra bu karar verildi.

Üzümcü, Ada ve Batu’nun babası…

2129520cookie-checkLevent Üzümcü Kasım’da Londra’ya geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.