Leydi Demirören: Mehmet Topuz beni aradı!

Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce kendisini aradığını belirten Revna Demirören, “Fenerbahçe’ye imza attıktan sonra çok büyük hayalkırıklığı yaşadım” dedi.

İşte Beşiktaş’ın First Lady’si Revna Demirören’den Mehmet Topuz açıklaması :

“Yıldırım’ın Mehmet Topuz transferinde kırıldığını düşünmüyorum. Çünkü bu da bir iş sonuçta. Birşey netleşmeden Yıldırım kesinlikle konuşmaz. Çok garanticidir çünkü. Belli sözleri almadan kesinlikle çıkıp öyle açıklama yapmaz.

Tüm o haberler çıktığında Mehmet Topuz beni aradı cep telefonumdan. “Yengeciğim ben artık Beşiktaşlıyım. Sizin ailenizde ve sizin camianızda olmaktan gurur duyuyorum. İstanbul’a geldiğimde gelip sizin elinizi de öpeceğim” dedi.

Antalya’ya tatile gittiğimizde biz farklı o farklı bir oteldeydi. Kendisi kaldığımız otele geldi. “Yengeciğim İstanbul’u bekleyemedim, elinizi burada öpmeye geldim” dedi.

Daha önce futbolcularımızla ilgili olarak yaptığım “Hepsi benim evladım” açıklamamdan çok etkilenmiş. “Bende anneme çok düşkünüm. Siz de benim bir annemsiniz” dedi.

Ben de “Tabii ki İstanbul’da ne zaman ihtiyacın olursa” dedim.

Sonuçta ben psikolog değilim. Neden böyle davrandığını bilmiyorum. Kendiliğinden otele geldi. “Sizinle tanışmak istiyorum” diye otele geldi. Ben çağırmadım sonuçta.

Fenerbahçe’ye gitmek kendi seçimi. Profesyonel bir oyuncu. Kimse kimseyi zorla bir yerde oynatamaz. Ama bu davranışlardan sonra bu seçimi yapması beni çok şaşırttı.

Sonuçta bunlar iş olarak beni ilgilendirmiyor. Ama Beşiktaş’ın başarılı olmasını isterim. Bu yaşanan olaylardan sonra Mehmet Topuz’un gelmemesi bende çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı”

Maraton.com.tr

724520cookie-checkLeydi Demirören: Mehmet Topuz beni aradı!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.