“Çılgına döndüm”

Başbakan şöyle devam etti:

“Geçen ay MİT’in TIR’ları Adana da durduruldu. MİT mensuplarını darp ettiler. Orada bizim TIR’larımızı kim durdurursa durdursun, bilmeliyiz ki bunlar haindir. Biz Suriye’deki Türkmen kardeşlerimizi CHP ve MHP’ye rağmen korumaya devam edeceğiz.”

“Tabii ben bunları izlediğim zaman bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Bunu yapan kim olursa olsun, orada bizim o TIR’larımızı durduran kim olursa olsun bir şeyi bilmemiz lazım bunlar haindir.”

“CHP, Demokrat Parti’den oy kaçırmak için muskaya başvuruyor, arkasında CHP damgaları olan muskaları gönderiyor. Adana’da parayla satıyorlar, şu anda da aynı şeyi yapıyorlar. Şu anda da Pensilvanya’daki zatla işbirliği yaparak, dini istismar etmeye çalışıyorlar. Dün muskalardan medet uman CHP bugün de paralel örgütün muska yerine hazırlamış olduğu birçok broşürleri, tabldot gazeteleri vs. bunları dağıtmaya çalışıyorlar.”

“Savaş Ay ile 1995’te bir söyleşi yapıyor. Kim Bu zat. Fakat pazartesi günü röportajları yayınlanacakmış ve bu röportajlarından sonra artık çok daha her şey iyot gibi ortaya çıkacak.”

“Allah’a hamdolsun 17 Aralık iyi ki oldu, 25 Aralık iyi ki oldu. Bunların bütün yüzleri, her şey ortaya çıktı. Şimdi bütün ekiplerimizle her şeyimizle biz de bunları izliyoruz, kovalıyoruz, gereğini de vakti geldiği anda da yapacağız.”

“Bu Pensilvanya’daki örgüt başının yönlendirmesiyle Türkiye’de kirli oyunlar oynandı, kirli ittifaklar yapıldı. Bütün bunlar böyle devam ederken biz bunlara yüz vermedik. Biz sadece bu ülkede hizmet siyasetine devam ettik.”

“Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bu isyanı yapanlara en büyük dersi biz vereceğiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden daha güçlü değiller, bu dersi alacaklar, onun için el ele vereceğiz.”

“30 Mart, Ergenekon’un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon’un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır. Son çeteyi de tasfiye ederek, prangalardan zincirlerden kurtularak aydınlık geleceği birlikteinşa edeceğiz.”

“Burak Can Karamanoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili eli kanlı terör örgüt çıktı, ‘bu eylemi biz yaptık’ diye açıklamada bulundu. Bu aşağılık olayı bu adice olayı bunlar üstlendiler. Ama bundan saatler sonra CHP’nin başındaki bu genel müdür var ya, o adeta bu örgütü korurcasına kollarcasına, örgütü saklarcasına, ‘kimin ateş ettiği belli değil’ diyor. Ve utanmadan, sıkılmadan, daha sonra da babasını arayıp başsağlığı diliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı soru önergesi veriyor, örgütü temize çıkarmaya, suçu başka yerlere atmaya çalışıyor. Oyunu görüyor musun Adana.”

“Aklı başında olan bir işadamı kalkıp da bir iktidara karşı sokakları tahrik eden, sokakları terörize edenlerin yanında yer alır mı? Ha sen mi yer alıyorsun o zaman bundan sonra karşınızda bizi bulacaksınız. İşte bunların mağazalarından da AK Parti’ye gönül verenlere sesleniyorum, gidip alışveriş yapmayın. Tavrınızı koyun, sivil direniş diyoruz değil mi? İşte bu sivil direniştir.”

1412860cookie-check“Çılgına döndüm”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.