İlişkiler

“Seni seviyorum” cümlesine hayatınızda daha sık kullanın.

Sevgi bizim kırılma noktamızdır. Unutmayın, Allah dünyayı sevgiyle yarattı. Uyandığınız güne sevgiyle başlıyorsanız o zaman doğru yoldasınızdır.

Sen kendini sevdirmek istiyorsan, önce kendini sevmelisin. Ben kendimi sevmezsem, değer vermezsem sen neden bana değer versin ki? Yaradan’ın yarattığı her şey değerlidir.

Beraber olduğunuz kişinin değerini bilin ve şükredin. Eşinizi yargılamak, aşağılamak ve küçük görmek yerine onu olduğu gibi kabul edin ve bu hayattaki takım arkadaşınız olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Elbette yaşamda zorluk çektiğimiz dönemler yaşıyoruz. Bunlar bizim imtihanlarımız. Önemli olan bu imtihanlardan el ele vererek geçebilmektir. Böylelikle mutlu olduğumuz anlar fazlalaşır.

Eşler birbirlerini değiştirmeye ve eşi için kendini değiştirme çalışmasınlar. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin ve eşinizin hayrı için ona dualar edin. Emin olun bu şekilde ilişkiniz kademe kademe yükselecek ve evinizden bolluk-bereket eksik olmayacaktır. Ailenizden birine kızmak yerine ona sevgi gönderin. Bunu deneyebilirsiniz. Göreceksiniz o kişinin hayatınızdaki rolü bitecektir.

Bir evin içinde iki insan düşünün, eş mutlulukları için bir şeyler yapmaya çalışıyor, fakat diğer eş negatif yönde tavır sergiliyorsa evin içindeki bolluk ve bereket sıfırdır. Eşler birbirlerine sevdiklerini sık sık söylerlerse, gün içinde ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar yorulmazlar. Çünkü sevgi olduklarının bilincindedirler ve bu onlara bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji verir.

Unutmayın, yaşadığımız kavgalarda ya da küçük tartışmalarda haklı ya da haksız yoktur. Kavgalarımız ve olumsuz düşüncelerimiz sadece evdeki bolluk-bereketimizin enerjisini düşürür. Karşınızdakini suçlamak, aslında kendi yarınızı suçlamaktır.

Problem diye bir şey yoktur. Eşler birbirlerini suçladığında hiçbir taraf kazanmaz. İki tarafın sadece korkuları vardır.Bu korkuları değiştirmek bireylerin elindedir. Kimse kimseyi değiştiremez. İnsanlar değişime değil değiştirilmeye karşıdır! Bu yüzden değişimi kendimiz için başlatmalıyız. Siz değiştikçe çevrenizde sizinle birlikte değişimi yaşayacaktır. Fakat bu değişimi çiftler karşılıklı olarak kabul etmelidir. Eğer karşı taraf kabul etmez ise hiçbir şey yapamayız.

Değişimi kendi içinde gerçekten isteyen insanlarda %99 başarı yakalanmıştır. Eğer kendi içinizde bunu başaramıyorsanız, biz yaşam koçluğu ile size yeni bir başlangıç için yardımcı oluyoruz. Sizin seçimlerinizde yardımcı oluyoruz ve kuracağınız hayat sizin, yaşamınızda gerçekleşiyor.

Geçmişte hepimizin kırgınlıkları, kızgınlıkları ve bunlardan doğan korkularımız ve güvensizliklerimiz vardır. Arkadaşımız, ailemiz veya eşimiz tarafından hep sınavlardan geçeriz. Onlar bizler için birer aynadır, enerjinin farkındalığımızı kazanmamız için kullandığı araçlardır.

Hayata geldikten sonra, bilinç boyutumuzu kazandığımızda yaşantımıza yeni insanlar çekeriz. Onları bizler hayatımıza çağırırız. Arkadaşlarımızı ve eşimizi kendimiz çağırır ve onlarla birlikte imtihan oluruz. Onlar bizim hayatlarımızda öğretidir. Tıpkı bizim onların hayatlarında olduğu gibi, hepimizin birbirimiz için görevdeyiz.
Sevgi bizim kırılma noktamızdır. Unutmayın, Allah dünyayı sevgiyle yarattı. Uyandığınız güne sevgiyle başlıyorsanız o zaman doğru yoldasınızdır.

Sevgilerimizle
Bülent Gardiyanoğlu

http://www.nefes21.com

Facebook : http://www.facebook.com/bgardiyanoglu
Twitter : http://www.twitter.com/bgardiyanoglu
Instagram : http:// www.instagram.com/bgardiyanoglu

771460cookie-checkİlişkiler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.