Ölmüş karısıyla sınırı çaktırmadan geçti…

Kendi evinin bulunduğu Tonasket kasabasındaki polis karakoluna kadar karısının öldüğünü kimseye belli edip açıklamayan ve böylece 400 km.yol süren 75 yaşındaki koca için yapılacak bir şey olmadığından, cenaze defnedildi ve adama sadece başsağlığı dilendi.

Kanada’nın İngiliz Kolombiyası Eyaleti’nde yaşayan 70’lik karı koca on gün kadar evvel güneye gidip Amerika tarafında tatil yapmak istemişti. Arabalarına atlayıp yola çıkan karı koca, daha sonra geriye dönerken, avukatlarının isteği üzerine adı açıklanmayan ailenin tam sınırı geçeceği sırada evin hanımı oturduğu araba koltuğunda kalp krizi geçirip can verdi.

Gümrük memurlarına durumu belli etmeyen kocası, işlemleri tamamlayıp sınırı geçti. Karısıyla beraber Kanada’ya geçip 400 km kadar yol süren yürekli koca, kendi kasabasına gelince komiser Frank Rogers’a cenazeyi teslim etti. Yapılan soruşturma ve inceleme sonunda kocanın bir suç ve kusuru görülmediği için serbest kalan dul koca taziyetleri kabul edip ölen karısı için gözyaşı bile döktü.

1534390cookie-checkÖlmüş karısıyla sınırı çaktırmadan geçti…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.