LMFAO Çeşme’ye geliyor

Dünyanın en büyük dans müziği ve parti fenomeni LMFAO’nun çılgın ismi ile yaşanacak çılgın plaj partisi için hazır olun!

2006 yılından bu yana tüm dünyada yepyeni bir parti teması başlatan ve “party rock” olarak ifade ettikleri tarzları ile milyonların hayranlığını kazanan grup, 9 Ağustos Cuma günü Çeşme ALAÇATI Beach RESORT’te sahne alacak. Akşamüstü start alacak REDFOO & Party Rock Crew performansı öncesinde “Private Love” klibi ile 33 milyon izlenilirliğin yanı sıra yurtdışında sergilediği performanslarla da adından söz ettiren Emrah İş Dj setinin başında olacak. Ayrıca ülkemizin en başarılı DJ’lerinin de yer alacağı bu yazın en büyük beach partisi UNILIFE organizasyonu ile gerçekleşecek.

Performansları ile fark yaratan ve renkli dans videoları ile shuffling dansının da akımını başlatan çılgın grup bugüne kadar yaptıkları için “Bunlar daha başlangıç, biz müzik tasarımcılarıyız.” diyor ve Çeşme’deki renkli partinin müjdesini veriyor.

2013 yılına damga vuran ‘’Bring Out The Bottles’’ ve ‘’I’ll Award You With My Body’’ şarkılarının yanısıra; milyonlarca müzikseverin hayranlığını kazanan “I’m Sexy & I Know It”, “Shots”, “Party Rock Anthem”, “Sorry For Party Rocking” gibi bir çok hiti nefes kesen şovlarla canlı dinlemek için yerinizi şimdiden ayırtın!

719400cookie-checkLMFAO Çeşme’ye geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.