LONDRA 2012 OLİMPİYAT OYUNLARI’NDAN SİZ DE YARARLANIN

İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu (İTDF) aracılığıyla, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları Organize Komitesi ve Londra Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 2012 Londra Olimpiyatları’ndan Türk toplumunun nasıl yararlanabileceği konusunda bir toplantı düzenleniyor.

Türk toplumundan konuya ilgi duyan herkesin davetli olduğu ücretsiz toplantı, 25 Mart 2008, Salı günü saat 16’da Canary Wharf adresindeki Olimpiyat Komitesi Merkezi’nde gerçekleşecek.

16 Türk derneğini çatısında toplayan İTDF’nin girişimi ile düzenlenen toplantıda Türk toplumu ve Türk işletmelerinin olimpiyatlarda nasıl aktif olarak yer alabilecekleri ve fırsatlardan nasıl yarar sağlayabilecekleri gibi konular ele alınacak.

Seminerde, London 2012 Forum Başkanı Richard Sumray Londra Olimpiyat Oyunları ve Kültür Olimpiyatları hazırlıklarında son gelişmeler, Londra Kalkınma Acentası’ndan Tom Travers Londra  Olimpiyat Oyunları’nın yaratacağı iş alanları ve mesleki eğitimler, London Business Network’den Mike Mulvey işadamlarına doğacak fırsatlar hakkında bilgi verecek. Olympic Delivery Authority’den Huw Edwards  ise  işadamlarının sisteme nasıl dahil olacakları konusunda açıklamalarda bulunacak.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları Organize Komitesi yetkilileri 2006 yılı sonunda da İngiltere’deki Türk toplumu temsilcilerine yönelik düzenledikleri seminerde Türk toplumunun olimpiyat organizesi ve ekonomisinde yer almasını istemişti. 
   
İŞADAMLARIMIZ VE KONUYA İLGi DUYAN HERKES DAVETLİDiR

İTDF Başkan Yardımcısı Servet Hassan İngiltere Türk toplumu üyelerinin toplantıya ilgi göstermelerini isteyerek şu açıklamayı yaptı:

“Olimpiyat Komitesi ve Londra Büyükşehir Belediyesi, Londra Olimpiyat Oyunları’nın yaratacağı firsatlardan Londra’da yaşayan her etnik grubun nüfusları oranında faydalanmasını hedeflemektedir. Diğer bir hedef ise Londra’da kurulu firmaların verilecek kontratlardan pay alabilmesidir. O nedenle, Türk işadamlarının bu etkinlikten haberdar olması ve doğacak iş fırsatlarından yararlanması en büyük arzumuzdur. Seminerde bir workshop calışması yapılacak ve kayıt yaptıran işadamları ile Olimpiyat Komitesi doğrudan temas kurabilecektir.”

İTDF tarafından yapılan açıklamaya göre toplantıya katılabilmek için mutlaka kayıt yaptırmak gerekiyor. Toplantıya katılmak için 20 Mart’a kadar [email protected] adresine mesaj gönderebilir ya da 077 8890 8803 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

* İTDF: İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu (İTDF) bünyesinde onaltı derneği barındıran bir çatı örgütüdür. İngiltere’de yaşayan Türkler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmek, Türk toplumunun kendi kimliğini koruyarak İngiliz toplumuna uyumuna yönelik çabalara katkıda bulunmak, sahip olduğu hakları korumak ve güçlendirmek, ortak sorunlarının çözümü ve ortak çıkarlarının savunulması için çaba göstermek, Türk-İngiliz dostluğunun geliştirilmesine katkıda bulunmak, Türk kültürünü ve tarihini tanıtmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ilgilendiren konularda çalışmalarda bulunmak üzere kurulmuştur.

İNGİLİZCE BİLGİ VE POSTER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ…
KONUYLA İLGİLİ HABER: ‘Olimpiyatlardan nasıl kazanç sağlarız?’

1092010cookie-checkLONDRA 2012 OLİMPİYAT OYUNLARI’NDAN SİZ DE YARARLANIN

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.