Londra Kupası, Gönyeli’nin

Finale kalan Gönyeli ile Küçük Kaymaklı takımları arasında dün gerçekleştirilen karşılaşmayı, Kuzey Londra’daki Waltham Forest Footbal Club Wadham Lodge sahasında Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da izledi.

Karşılaşma öncesinde Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün yaptığı konuşmada, Londra Kupası’nın KKTC ile İngiltere’de yaşayan Kıbrıs Türk toplumu arasındaki bağların daha da güçlenmesine katkı koyduğunu, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edeceğini kaydetti.

KARŞILAŞMA ÖZGÜRGÜN’UN YAPTIĞI VURUŞLA BAŞLADI

Karşılaşma, Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’un yaptığı vuruşla başladı.

Karşılaşmada Londra Kupası’nı Gönyeli Spor Kulübü kazandı. Gönyeli takımına şampiyonluk kupasını Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün verdi.

Karşılaşmanın ardından dün akşam, Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, KKTC Londra Temsilcisi Kemal Köprülü, TC Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli ve eşi Serra Kaleli ile turnuvada yer alan takımlar ve davetlilerin katılımlarıyla Wood Green bölgesindeki Grand Palace Otel’de “Londra Kupası Balosu” gerçekleştirildi

Baloda takım yöneticilerine ve organizasyonda emeği geçenlere plaket verildi.

Baloda kısa bir konuşma yapan Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve Londra Kupası’nın önümüzdeki yıl da yapılacağını belirtti.

824630cookie-checkLondra Kupası, Gönyeli’nin

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.