Londra’da Kıbrıslı Türk işadamına anlamlı jest

Halil YETKİNLİOĞLU – Londra’nın tanınmış Türk işadamı Nural Ezel, kent merkezinde bir arkadaşıyla buluştuğu bir otelin barında şaşırtıcı ve sevindirici bir sürprizle karşılaştı.

Ezel, İstanbul’dan gelen bir arkadaşıyla buluşmak için Londra’nın merkezindeki Hyatt Regency Churchill oteline gitti. Otelin bahçesinde buluşup, konuşmaya başlayan iki arkadaş, güncel gelişmelerden de bahsettiler.

Ezel “Türkçe konuşuyorduk. Azerbaycan’daki savaştan, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs’taki krizden ve KKTC’de yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylardan konuştuk” dedi. İki arkadaş, sohbetleri sırasında bir tatlı söylemiş ve bir çayla bir de alkollü içki içmişlerdi.

Ezel, hesabı istediğinde, garson yaklaşık 32 sterlinlik ödenmiş hesap fişini getirdi. Fişin arkasında “Bir millet, iki devlet. Qarabağ bizimdi, Bizim olacak!” yazılıydı.

‘QARABAĞ BİZİMDİ, BİZİM OLACAK’

Kıbrıs kökenli Türk girişimci ve Olay gazetesinin sahibi Ezel, bu sıcak mesajdan çok etkilendiğini söyledi. Ezel “Size o an ne kadar duygulandığımı anlatamam. Tüylerim diken diken oldu. Londra’da olup, özellikle Azerbaycan’ın bu zorlu döneminde iki halk arasındaki bu kardeşçe sevgiyi hissetmek müthişti” dedi.

Ezel jesti yapan kişi için de “Komşu masada, tek başına oturan birini fark ettim. 45’li yaşlarındaydı ve puro içiyordu. Konuşmadık ve maalesef kim olduğunu bilemediğim için kendisine teşekkür de edemedim” diye konuştu.

Nural Ezel otel görevlilerine şahsın kim olduğunu sorduğunu, otelin konuğu olduğunu söylemekle birlikte, kendisine adını vermediklerini belirtti.

2458120cookie-checkLondra’da Kıbrıslı Türk işadamına anlamlı jest

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.