Londra’da önemli sağlık semineri

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Özgür Özyılkan, Fulya Acıbadem Hastanesinden Uzm. Dr. Meral Akbıyık, AMATEM Kliniğinden Doc. Dr. Rabia Bilici seminerin konuşmacıları

LONDRA’da kurulu etkin sivil toplum kuruluşlarından Turkish Forum UK, ITSEB (İngiltere Türk Sağlık Elemanları Birliği) ve BozcaDer, 20 Aralık Pazar günü “Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ve Kanseri Bilinçlendirme “ konulu büyük bir seminer düzenliyor.

Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar’ın “Onur Konuğu” olarak katılacağı seminerde son dönemlerde giderek artan madde bağımlılığı, kanser ve kumar gibi herkesin karşı karşıya gelebileceği önemli konular incelenerek, sorulara yanıtlar verilecek. Halka açık ve ücretsiz olacak seminer, Bozca-Der Derneği’nin “ Old Library Buildin, Crompton Crescent, LONDON N17 7LD” adresinde düzenlenecek.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin ITSEB’I “ 0754 2392261” numaralı telefondan aramaları istendi.

20 Aralık Pazar günü saat 13.00 ile 17.00 arasında yapılacak seminerde, Bozca-Der Başkanı İrfan Sağır, ITSEB Başkanı Dr. Ali Demirbağ, Turkish Forum Uk Yönetim Kurulu üyesi Nazif Akpınar konuşacak. Daha sonra seminerin onur konuğu Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar konuşma yapacak.

Seminerin ana konuşmacıları Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Özgür Özyılkan, Fulya Acıbadem Hastanesinden Uzm. Dr. Meral Akbıyık ve AMATEM Kliniğinden Doç. Dr. Rabia Bilici uzmanlık alanlarıyla ilgili halka geniş bilgi sunacaklar.

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, AMATEM Kliniğinde çalışmakta olan Psikiyatrist Doç. Dr. Rabia Bilici Uyuşturucu Madde Bağımlılığını oluşturan faktörlerin ve hastalığın tedavisi ile ilgili Aile ve bağımlı ilişkisi üzerine konuşacak.

Fulya Acıbadem Hastanesinde Uzman Dr. Meral Akbıyık Kumar ve Aile İçi Şiddet Başlıklı konuşmasında Londra’da toplumumuzu ilgilendiren önemli konuda değerli bilgiler paylaşacak.

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Özyılkan ise” ERKEN TANI HAYAT KURTARIR” başlıklı konuşmasıyla Kanserde Erken Tanının Önemini yaşamdaki bazı alışkanlık değişimi ile risklerin nasıl azaltılacağını anlatacak.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra Soru-Cevap bölümünde konuyla ilgili konuklara soru sorma ve zaman elverirse bire bir görüşme şansı olabileceği belirtildi.

Irfan Sağır

TFUK Baskani Zeren Safa

Dr. Ali Demirbağ

iTSEB Grup resim

Seminer sonrasında UNESCO tarafından koruma altına alınmış geleneksel Türk Sanatımız olan Ebru Sanat’ın rehabilite edici özelliğini gösterecek bir Ebru şov yapılacaktır, katılımcılara Ebru sanatını deneme şansı sağlanacak.

855820cookie-checkLondra’da önemli sağlık semineri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.