Londra’daki KTHY mağdurları toplanıyor

25 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Cemevi merkezinde yapılacak olan bilgilendirme toplantısına Cemevi Başkanı İsrafil Erbil, Goldsmith Avukatlık Bürosu Avukatları ve mağdurlar katılacak.

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın iflas etmesi sonrası mağdur olan İngiltere’deki yolcular adına İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin girişimiyle, Goldsworth Avukatlık firması tarafından açılan dava lehte sonuçlanmıştı.

Mahkeme mağdurların bilet parası, tazminat ve faizlerinin toplamı 840 bin 853 Sterlin 29 pençe’in, KTHY ve Atlas Havacılık Anonim Şirketi tarafından 669 kişiye ödenmesine hükmetmişti.

Bu karar üzerine harekete geçen Atlasjet, mahkemenin kararına itiraz etmiş ve davanın yeniden görülmesini talep etmişti. İngiliz Mahkemesi de Atlasjet’in itirazının kabul edilip edilmeyeceği ile ilgili 19 Haziran günü bir duruşma gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cemevi, 25 Mayıs’ta Cemevi merkezinde yapılacak toplantıda, gelinen süreç ile ilgili hem basına hem de mağdurlara geniş kapsamlı bilgi verileceğini belirtti.

Açıklamada, toplantının ilk bölümünün sadece basına ve ikinci bölümün de avukatlara ve mağdurlara açık olacağı ifade edildi.

848110cookie-checkLondra’daki KTHY mağdurları toplanıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.