Londra’daki toplumu buluşturan düğün

Türkiye’de katıldığı ses yarışmasındaki performansıyla hafızalara kazınan Felicity Zeynep Topkaya ile futbolcu Baran Çiçek, Londra’da Savoy Hotel’de evlendi. Törene Londra’da yaşayan Türk ve Kürt toplumundan, Avusturalya, Almanya ve Türkiye’den katılım oldu.

Toplumsal çalışmalarıyla da tanınan işadamı Mustafa Topkaya’nın kızı Zeynep ile halk oyunları eğitmeni Hüseyin Çiçek’in oğlu Baran’ın düğününe 300’ü aşkın davetli katıldı. Savoy Hotel’in görkemli salonunda İngiltere’ye özgü usullerle ağırlanan davetliler, geleneksel Türk müzikleri ve davul zurna eşliğinde eğlenip halay çekti.

Londra Türk toplumu düğünde buluştu

Toplumda tanınmış işadamlarından Ali Matur, Hüseyin Uçar, Altan Kemal, Ceftus Direktörü İbrahim Doğuş, CHP Londra Temsilcisi Hasan Dikme ve Kraliçe’den ödüllü Kıbrıslı doktor Teoman Sırrı’nın da aralarında bulunduğu davetliler geç saatlere kadar genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Londra Türk toplumu düğünde buluştu

HAYATIN EN BÜYÜK HEDİYESİ
Genç çiftin beraberliklerini anlatan bir kliple başlayan gecede konuşan Mustafa Topkaya, kızı Zeynep ile oğlu Jamie’nin hayatın en büyük hediyesi olduğunu söyledi, beraber tatil yaptıkları aile dostlarını da tek tek anarak, hatıralarını paylaştı. Damadın babası Hüseyin Çiçek ise Zeynep’in ailelerine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Londra’da doğup büyüyen Zeynep Topkaya, zaman zaman sahne aldığı caz kulüplerinde müzik otoritelerinin dikkatini çekmiş, Rusya’nın Saint Petersburg kentinde düzenlenen White Night Festivali’nde jüri özel ödülüne layık görülmüştü. Zeynep, Türkiye’de de önemli bir dinleyici kitlesi tarafından takip ediliyor.

1975’de Londra’da yaşam kuran Mustafa Topkaya, toplumda tanınan girişimcilerden sayılıyor. Kuzey Londra’da bulunan İstanbul İşkembecisi, uzun yıllar İngiltere’de yaşayan toplumun buluşma noktası olup Anadolu mutfağını tanıtmıştı.

2148310cookie-checkLondra’daki toplumu buluşturan düğün

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.