Londra’daki TurkishFest 23-24 Temmuz’da

Türk Festivali, 23 Temmuz Cumartesi günü saat 12’den 22’ye, 24 Temmuz Pazar günü de saat 12’den 19’a kadar Thames Nehri kıyısında Potters Fields Park’ta yapılacak. Türkiye’nin tanıtıldığı festivale Türkiye’nin ünlü sesleri Yalın, Zeliha Sunal ve Orkestrası, Yiğit Çıtak ve orkestrası, Mişa ve birbirinden değişik sanatçı katılıyor..

Turkish Forum (UK) Trust Başkanı Zeren Safa

Turkish Forum (UK) Trust Başkanı Zeren Safa, katılımın ücretsiz olduğu festivale bütün toplum üyelerini davet ederek, “Türk kültür ve ürünlerinin tanıtalacağı bu etkinliğe herkes davetlidir. Toplum üyelerimiz eşi dostu ve komşularını da etkinliğe çağırmayı lütfen unutmasınlar” dedi.

Festival Komitesi Başkanı Hasan Taşlıca

Festivalde zengin bir programın hayata geçirileceğini belirten Festival Komitesi Başkanı Hasan Taşlıca da, “Festival boyunca ülkemizi tanıtmanın yanısıra ziyaretcilerin iyi bir gün geçirmesi için zengin programlar yapıldı. Festival alanında kurulacak sahneye çıkacak sanatçılar ziyaretçilere unutulmaz bir gün geçirtecek… Ayrıca kurulacak 60’a yakın ‘stand’ta Anadolu pazarı yaratılacak…” diye konuştu.

Festivale iki gün boyunca her gün 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

DAHA ÇOK BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
HARİTA İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

***

Make sure that you come down to TURK-FEST 2011 for the 6th Turkish annual Festival

The weekend (Saturday 23 July & Sunday 24th July) will be full of Turkish culture, finger licking FOOD, hip shaking MUSIC, strong intoxicating Turkish BEVERAGES, folk, traditional and BELLY DANCING, special apprearance by Turkish popstar YALIN, cultural arts, and handcrafts. We will be transforming the park into a Turkish Bazaar with stalls serving the best of Turkish food including kebabs, cig kofte, baklava and midye tava, drink, spices, textile, leather goods music and crafts, so you’re guaranteed to find yourself a bargain. We give you special price!

Saturday, 23rd July: 12.00-22.00
Sunday, 24th July: 12.00-19.00

So make sure that you come down to Potters Field for a taste of Turkey at TURK-FEST 2011!

More information available at:
http://www.viewlondon.co.uk/whatson/turkish-festival-london-article-10929.html

Nearest Tube Station: London Bridge
The park is right next to the Great London Authority buildling & Tower Bridge

For map:
http://maps.google.co.uk/maps?q=google+map+potters+field+bar&rls=com.microsoft%3Aen-US&oe=utf8&redir_esc&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl

837930cookie-checkLondra’daki TurkishFest 23-24 Temmuz’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.