Londra’daki TurkishFest’e 100 bin bekleniyor

Türk Festivali, 17 Temmuz Cumartesi günü saat 12’den 21’e, 18 Temmuz Pazar günü de saat 12’den 19’a kadar Thames Nehri kıyısında Potters Fields Park’ta yapılacak.

Turkish Forum (UK) Trust Başkanı Zeren Safa, katılımın ücretsiz olduğu festivale bütün toplum üyelerini davet ederek, “Türk kültür ve ürünlerinin tanıtalacağı bu etkinliğe herkes davetlidir. Toplum üyelerimiz eşi dostu ve komşularını da etkinliğe çağırmayı lütfen unutmasınlar” dedi.

Festivalde zengin bir programın hayata geçirileceğini belirten Safa, “Festival boyunca ülkemizi tanıtmanın yanısıra ziyaretcilerin iyi bir gün geçirmesi için zengin programlar yapıldı. Festival alanında kurulacak sahneye çıkacak sanatçılar ziyaretçilere unutulmaz bir gün geçirtecek… Ayrıca kurulacak 60’a yakın ‘stand’ta Anadolu pazarı yaratılacak…” diye konuştu.

Festivale iki gün boyunca her gün 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Festivalin bütün geliri İngiltere ve Türkiye’de eğitim konusunda çalışmalar yapan yardım kuruluşlarına gönderilecek.

1251570cookie-checkLondra’daki TurkishFest’e 100 bin bekleniyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.