Mağazada bikini rafına dadandı, tutuklandı…

Florida’da yaşayan 28 yaşındaki William Tyler Black adlı beyaz bir Amerikalı genç adam, WalMart mağazalarının kadın mayosu, bikini ve iç çamaşırı satılan reyonlarına bir süreden beri dadanmıştı.

Mağaza kameralarından saptanan görüntüleri arasında en son, önceki gün kadın iç çamaşırı ve bikiniler rafına giden William, burada paketinden çıkardığı bikinileri kullanarak mastürbasyona kalkıştı. Kameralardan durumu saptayan güvenlik görevlileri derhal polisi çağırınca, henüz “bikiniyle temasını tamamlayamamış bulunan” William yaka paça tutuklandı. William “Bu ne acele, ne telaş, birkaç dakika geç gelseydiniz ya!” dedi ve kaderine razı oldu. Kamuya açık yerde cinsel organını göstermek ve bununla iğfalde bulunmak suçundan tutuklanan William için 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Amerikan toplumunda, 1980’lerin sonunda AIDS patlamasından sonra yaşanan içe kapanış sonucu kadın erkek ilişkilerinin bozulduğunu savlayan Indiana Üniversitesi sosyologlarına göre, mastürbasyon olaylarının bu denli yaygınlaşmasının temelinde seks özgürlüğünün aslında çok ciddi anlamda baskı altında olması yatıyor.

1515750cookie-checkMağazada bikini rafına dadandı, tutuklandı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.