Mafya’nın avukatında silah bulundu

Zarah Garde-Wilson, ayrıca Australian Crime Commission’a yalan ifade vermekle de suçlanıyor.

27 yaşındaki avukat, Garde-Wilson and Caine adlı hukuk firmasının sahibi, Firmasının başlığında kullandığı “Caine” adı, geçen yıl Mayıs ayında Brunswick semtinde öldürülen ve mafia üyesi olduğu ileri sürülen sevgilisi Lewis Caine’den geliyor.

Zarah Garde-Wilson’a yönelik silah bulundurma suçlaması, mafia içinde bulunan ama polise ihbarcılık yapan ve 166 kod numarasıyla anılan ihbarcıdan kaynaklanıyor. 166, .25 kalibrelik Mauser marka silahın kendisine tamir amacıyla Lewis Caine öldürülmeden önce Zarah Garde-Wilson tarafından verildiğini ileri sürüyor. 166, silahı tamir edip, geçen yıl Şubat ayında Carlton mafyası üyesi olduğu ileri sürülen George Defteros’a verdiğini, Defteros’tan Nisan ayında geri aldığını ileri sürdü.

166 polis takibinden korktuğu için silahı Avukat Zarah Garde-Wilson’ın sevgilisi Caine’e 2 bin 500 Dolar’a satmış. 166, Caine’in öldürülmesinden sonra Zarah Garde-Wilson’dan silahı istediğini ve genç kadının silahı kendisine geri verdiğini ileri sürdü. 166, Sunshine çetesi olarak tanınan ve Carlton mafyasıyla mücadele halindeki baba oğul Carl ve George Williams’ı öldürmesi için Defteros tarafından kiralık katil olarak kiralanmakla tanınıyor.

Zarah Garde-Wilson, yine bir avukat olan George Defteros’un yanında staj yaptı ve Lewis Caine ile öldüğüldüğü güne kadar uzun bir beraberliği oldu. Genç kadın, Caine’den çocuk sahibi olmak amacıyla cesedinden sperm almak için mahkemeye başvurdu. Victoria Barosu’nun, Zarah Garde-Wilson’un avukat olarak çalışma izninin iptal edilmesi için girişimde bulunması bekleniyor.

1106470cookie-checkMafya’nın avukatında silah bulundu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.